fbpx

Werkwijze

Stap 1 Kennismaken
Omdat elk ontwerp op maat is en het vooral belangrijk is dat het ontwerp naar jouw wensen ontworpen wordt start ik altijd met een kennismaking. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Na dat gesprek stuur ik een offerte en kun je besluiten of ik voor jullie aan de slag mag.

Wil je een gesprek inplannen, dan kan dat hier.

Stap 2 Moodboard 
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een moodboard. Daarin komen stijl, kleur en materiaal naar voren en kunnen we kijken of ik je goed begrepen heb. Zit ik goed dan ga ik hiermee door, moet ik dingen aanpassen dan doe ik dat eerst. 

Stap 3 Ontwerp
Na het moodboard ga ik aan de slag met de plattegrond, de kleuren, materialen, lichtplan en de shoppinglist zodat het ontwerp compleet is. Uiteraard kom ik het ontwerp nog bij jullie presenteren en krijgen jullie kleuren- en stofstalen om mee te gaan shoppen. 

Wat kun je nog meer van mij verwachten?
Ik ben de creatieve geest die op de hoogte is van trends, maar belangrijker nog met een frisse blik kan kijken naar jullie Stek en woonoplossingen en/of ideeën kan aandragen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Zoals hierboven omschreven kom ik graag bij jullie langs en dan stel ik veel woon/tuinvragen. Vragen die ervoor zorgen dat jullie gaan nadenken over wat je wel en niet wilt. Uiteindelijk is het belangrijk dat jullie lekker wonen in jullie Stek, niet ik. Het doel in het kennismakingsgesprek is dus achterhalen wat jullie mooi vinden en graag zoeken of nodig hebben. Met die informatie ga ik aan de slag om er een geheel van te maken binnen de kaders die ik van jullie gekregen heb tijdens de intake. 

Het uitgewerkte ontwerp moet ervoor zorgen dat jullie gelijk aan de slag kunnen met concrete voorstellen. Zie het als een soort stappenplan dat je kunt doorlopen om jullie Stek zo aan te pakken zoals in het ontwerp. Je hebt daarin de vrijheid om te kiezen in welk tempo dat je dat gaat doen en welke onderdelen je gaat aanpakken. Al geeft het totaal ontwerp natuurlijk ook het totaalplaatje.

Wanneer kun je mijn hulp goed gebruiken?

  • Zie je of koop je vaak losse accessoires, maar weet je er geen geheel van te maken?
  • Wil je wel meer kleur in huis, maar weet je niet hoe of welke je moet kiezen?
  • Hebben jij en je partner verschillende smaken en weet je die niet te combineren tot een geheel?
  • Heb je een woonprobleem dat je graag opgelost ziet?
  • Mis je sfeer in huis en weet je niet goed hoe je dat erin brengt?
  • Wil je graag een baby of kinderkamer aanpakken, maar zie je door de bomen het bos niet meer?
  • Heb je geen tijd of zin om je interieur aan te pakken, maar zou je wel een leuker of gezelliger huis willen? Oftewel, wil je het lekker uitbesteden?
  • Heb je geen groene vingers, maar wil je wel genieten van je tuin?
  • Ben je net verhuisd of ga je verhuizen en wil je het gelijk goed aanpakken?
  • Vind je verschillende stijlen leuk en weet je dat niet goed te combineren?

Er zijn tal van redenen waarom het geen kwaad kan om een gesprek met mij in te plannen. We kunnen dan altijd kijken of ik jullie kan helpen. 

Vraag hier een gesprek aan.