fbpx

Ik noem deze stijl simpel rauw hotel chique. De kleur blauw kwam in de moodboards van het stel naar voren en past perfect bij de bruine kleuren uit de landelijke stijl waar ze een voorkeur voor hebben. De materialenmix bestaat hier uit staal, hout, stof, leer, glas en wol. De kleuren en materialen zijn rustig en een combinatie van stoer en koud met warme tinten en stoffen. Door een paar originele idee├źn en de juiste combinaties wordt het interieur toch apart en anders dan de massa.

In de moodboards van het stel kwam blauw regelmatig terug en blauw kan heel mooi samengaan met bruintinten die passen bij de landelijke stijl die ze heel mooi vinden. Ik heb gekozen voor een lichte tint, want ik merkte dat ze een donkere kleur toch wel spannend vinden op de muur. Deze lichtblauwe kleur komt op de lange muur tot de keuken en dan mogen ze de bovenste 40cm van de muur Ral9010 (wit) verven. Zo heb je een hoge lambrisering van blauw die de kamer hoger doet lijken. Ze hebben dan toch net wat anders dan de massa, wat ze heel graag wilden. De bruine kleur komt op de wand bij de tafel en zal deze wand wat breder doen lijken. Tevens brengen we met deze bruine kleur wat warmte tegenover het blauw. 

In het lichtplan heb ik gekozen voor functioneel licht en sfeerlicht. Ik heb daarbij bewust gekozen voor lampen met glas, omdat dat chique oogt en terugkwam in het moodboard van de dame van het stel. Daarnaast wat lampen die het licht verspreiden op de muur en het plafond voor een romantische sfeertje. De spot is bedoeld om de kast met mooie snuisterijen uit te lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top