fbpx

Moestuinontwerp
Een moestuinontwerp is helemaal op maat en afgestemd op jouw tuin, de ligging, jouw groene vingers / of juist niet ;), welke groenten je graag eet en of je kinderen wilt betrekken bij het moestuinieren. Het kan zijn dat je voor de eerste keer met een klein moestuintje wilt starten. Het kan ook zo zijn dat je het gelijk groot wilt aanpakken of dat je zelfs al begonnen bent, maar op zoek bent naar een goed plan om echt succesvol te oogsten.

Je krijgt een plattegrond van jouw moestuin(gedeelte) en daar kun je zien waar alles komt te staan. Een jaarplanning met daarin per maand je to do’s, zodat je precies weet wat je elke maand kunt doen. Daarnaast heb je een plantenlijst met daarin alle planten die in het plan voorkomen, wat hun eigenschappen zijn en waar je per plant op moet letten, zelfs de moeilijkheidsgraad van het verzorgen en opkweken van de plant staat erbij. En als jij graag een moestuin wilt, maar nog niet zulke groene vingers hebt kies ik uiteraard makkelijke groenten en fruit uit om mee te starten zodat jouw moestuintje altijd succesvol gaat zijn.

Tarieven
Een op maat moestuinontwerp heb je al voor €150 bij een perceel of moestuin gedeelte tot 15m2. Heb jij een grotere moestuin voor ogen of heb je een volkstuin waar je een heel plan voor wilt, dan kan dat ook en is de prijs in overleg. Na een kennismaking krijg je een offerte met een prijs.

Back To Top