fbpx

Wil je graag een tuinontwerp, dan gaan we samen in gesprek over wat jullie wensen zijn voor jullie groene buitenkamer. Een tuin kan het verlengde zijn van je huis en kan naast functies, zoals opbergen, loungen, eten, spelen, ook een plek zijn waar je echt kunt leven.

Na ons gesprek ga ik aan de slag met de afmetingen van de tuin en uitgebreide analyses van de omgeving, de pluspunten en de uitdagingen waar we voor staan om jullie wensen in het plan te verwerken.

Ik presenteer vervolgens een eerste schetsontwerp en na (1) revisie presenteer ik het definitieve ontwerp met 3d tekeningen, een beplantingsplan, eventuele technische tekeningen en een lichtplan. Met dit ontwerp kan je dan zelf aan de slag of je kan het voorleggen aan een hovenier.

Bij een goed tuinontwerp hoort ook een sterk concept en dat concept mondt uit tot een moodboard waar je materialen en kleuren van het ontwerp in ziet en je gelijk een goed sfeerbeeld geeft. Wanneer ik een eerste schetsontwerp presenteer zit daar ook al een moodboard bij, omdat het vaak helpt voor klanten om een voorstelling te maken van de 2d tekening die dan voor ze ligt.

Bedankt voor die bloemen. Oh en voor het ontzettend coole garden design natuurlijk!. Echt super cool. You have a gift! Nogmaals, heel erg bedankt!

Bedankje van een klant

Back To Top