fbpx

Moestuinconsult
Heb je een moestuinplan gemaakt of wil je er een maken, maar weet je niet zeker of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Heb je verschillende vragen over je moestuin en wil je graag dat ik als consult langskom.  Dan is het afnemen van een moestuinconsult heel waardevol! Zelfs zonder een compleet moestuinontwerp kunnen we samen heel ver komen, zodat je zelf aan de als kan.

Een moestuin starten is voor veel mensen lastig, maar een moestuin onderhouden is soms ook een uitdaging. Het liefst willen we een moestuin met zin mogelijk onderhoud en vooral veel oogst. De uitdagingen van een moestuin kunnen met verschillende dingen te maken hebben. Neemt niet weg dat er soms dingen mislukken. Dat gebeurt bij mij ook nog steeds en elk jaar leer je bij. Met mijn 12 jaar aan moestuinervaring kan ik je wel behoeden voor heel veel mislukkingen die ik al meegemaakt heb. We kunnen kijken naar de grond, de ligging van je moestuin, de locatie van groenten, het roulatiesysteem, de voeding, hoeveel je water geeft, onderhoud van de planten, of je wel tijdig oogst, tijdig zaait, uitplant en alle andere mogelijke oorzaken waarom jij nog niet de oogst uit jouw tuin haalt die eruit te halen valt.

Je krijgt praktische tips en ik help zelfs een handje mee, want mijn handen kriebelen dan uiteraard teveel om niets te doen. We kunnen indien nodig een plan opmaken, waarmee je het seizoen doorkomt of het volgend seizoen goed kunt starten zodat je ook na mijn consult weet wat je kunt doen om je oogst te vergroten.

Tarieven
De minimale afname is 2,5 uur. Dat geeft ons de tijd om elkaar te leren kennen, samen door je tuin heen te lopen, je wensen en uitdagingen op een rijtje te zetten en vervolgens met een goed plan te komen waar je ook echt mee aan de slag kan.
Kosten per uur zijn €65 incl. btw, excl. reiskostenvergoeding van 0,30/km verder dan 5 km van ‘s-Hertogenbosch.

Back To Top