fbpx

Ik ben sinds kort een samenwerking aangegaan met een prachtig verf- en lifestyle label: Vestingh. Zij verkopen enkel de beste hoogwaardige kwaliteitsverven, waaronder hun twee eigen labels: LAB en VESTINGH PAINT.

LAB PAINT is een ecologische en duurzame verflijn met een unieke kleurencollectie, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het PAINT label bestaat uit LAB ECO Wallpaint, LAB Primer Hout, LAB Houtlak en onze specials LAB ECO Chalk (kalkverf), LAB Cementum (DIY betonlook) en LAB Rubigo (roestverf). Gekoppeld aan dit unieke label is de LAB PAINT Foundation met als doel PAINT FOR WATER. Ofwel 5 FOR 1: Met elke 5 liter verkochte LAB PAINT kunnen zij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt iedere aankoop van een blik LAB PAINT bij aan een mooiere wereld; bij je thuis de verf, waar het nodig is schoon drinkwater. Dat is een mooie gedachte toch!

Photo by Krosmedia

Dat vind ik dus ook!
Ook proberen ze met LAB PAINT bij te dragen door maatschappelijk verantwoord en zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Zo worden onder andere alle kleurenstalen van LAB PAINT met liefde geschilderd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren uit het voortgezet praktijk- en speciaal onderwijs en besteden ze bij de productie van hun verflijn veel aandacht aan het milieu.

Nou dat is dus de achtergrond en gedachtegoed. Wat voor mij als interieur styliste ook belangrijk is, is dat de lijnen mooi zijn en lang mooi blijven. Ik wil mijn klanten natuurlijk wel van een goed advies voorzien, dus je moet wel waar krijgen voor je geld. Dat is ook zo bij dit product!

Back To Top