fbpx

De sfeer in de kamer is stoer met een groen/blauwe wand achter het bed, veel gebruik van zwart en grijs en stoere dino’s. De lievelingskleur geel komt terug in de kamer in details, zoals beddengoed, en accessoires. Zo blijft deze kamer met zijn (permanente) kleuren ook toekomstbestendig. De huidige kledingkast en spellenkast blijven behouden, maar worden zwart geverfd om het stoere karakter te krijgen. De trapeze is een speels aspect in de kamer die naar verwachting veel gebruikt gaat worden.

De groen/blauwe kleur Murene komt op de lange wand achter het bed. De overige wanden worden Golf grijs. Op de wand tegenover het bed komt naast de Ivarkasten een rechthoek van 120×100 in de kleur Murene terug waar de Dinosaurusposter half in komt te hangen. Zo komen kleuren terug in de kamer, wat zorgt voor eenheid en rust en geven we de poster als het ware een kader waardoor hij extra wordt uitgelicht. Geel is zijn lievelingskleur, maar ook een activerende kleur, dus ik heb het dit keer als steunkleur gebruikt. Citroengeel van Histor is de steunkleur die in accessoires terugkomt, zie het dekbedovertrek.

In dit advies is zoveel mogelijk rekening gehouden met het behouden van de bestaande meubels. Dit gezin had al een metalen hoogslaper, een kledingkast en een fauteuil zoals op het moodboard. Ik heb wel gekeken naar een andere kast om speelgoed op te bergen, want de kasten die ze nu hadden waren van drie verschillende series’s en veelal open dus dat gaf veel onrust. Een kind moet op een slaapkamer kunnen spelen, leren, maar ook slapen dus ik wilde rust in de chaos aanbrengen. Met deze kleine shopping list kunnen ze de stijl in de kamer realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top